Mafiaversjon av Rolls Royce Phantom

For deg som har flere fiender enn venner.

Mafiaversjon av Rolls Royce Phantom
Publisert

Selv flere måneder etter at vi testet 5 millioner kroners bilen Rolls Royce Phantom sitter den enorme luksusfølelsen som spikret.

Sjekk videoen her{{video}} eller til venstre for å se hva vi mener!

Men for visse kundegrupper er ikke pur luksus nok, og nå er altså den armerte Phantom-versjonen endelig klar.

Fintfølende armering.

Denne Rollsen er utstyrt med VR7-beskyttelse, en forkortelse som visstnok skal bevise at bilen har bestått den høyeste sikkerhetssertifiseringen som finnes.

Sikkerhetsutstyret inkluderer blant annet utstrakt bruk av komposittfiber og stålplater for å beskytte mot veibomber, ekstra tykke ruter og ikke minst punkteringsfrie dekk.

Akkurat det du trenger for å kjøre gjennom de mørke bakgatene på vei til jobben med andre ord.

Alt sikkerhetsutstyret har naturlig nok gitt bilen en langt høyere vekt, så derfor er også rammen forsterket. Motoren er det imidlertid ikke gjort noe med, men vi tipper de 453 hestekreftene vil gjøre jobben godt nok som det er.

De første armerte versjonene skal selges til kunder i midt-østen i løpet av 2007, og med tanke på at selv en vanlig Rolls Royce Phantom vil loppe deg for nesten 5 millioner kroner kan det jo være greit å ha sin egen oljebrønn, eller en dose mafiapenger lett tilgjengelig.

Kilde: Motorauthority.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer