Mat for Mons (og hele hoffet hans)

Begynner vi å bli litt lei av gullmaset nå? Ja, mulig det.

Mat for Mons (og hele hoffet hans)
Publisert

De to italienske moteløvene Dolce og Gabbana, bedre kjent som Dolce & Gabbana, eller, for de tungpusta og logovennlige, D&G, har tidligere i år blant annet gledet verden med en Motorola-mobil i gull.

Det forandret hverdagen for mange av oss, men det var ikke helt som å spise på en restaurant der temaet er ... gull.

Det har de to trendsetterne tatt konsekvensen av, for det ser ut som de to turtelduene har tenkt å kle hele verden i det gyldne materialet. Det er derfor vi passer ekstra godt på iPoden og bilen vår om dagen, for de to er visst kjent for å dukke opp med malingsspannene når en minst venter det.

Restaurante Les Cols i Katalonia, Spania, er restauranten du har ventet på. Ikke? Nei, ikke vi heller når sant skal sies.

Der er uansett hele interiøret av gull. Maten smaker sikkert gull, og servicen er sikkert upåklag ... sorry, gull. Trykk på bildene til venstre for å se hvor målretta det er mulig å være.

Bare ikke spør Dolce eller Gabbana om dette egentlig er en annenrangs kopi av The Golden House-hotellet i Hong Kong. Da kan det godt være at servicen plutselig stinker og at du blir bedt om å innta resten(e) av måltidet ditt i en krok på kjøkkenet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer