MC-messa 2006 i bilder

De feiteste bakhjulene, den lengste forgaffelen og den mest hårete sykkelen. Bli med inn i vår gigantiske bildespesial!

Foto: Øyvind P
Foto: Øyvind P Vis mer
Publisert

Allerede fra den første sykkelen vi stoppet ved, var det klart at årets MC-messe flommet over av lekkerbiskener:

Augusta Brutale var nemlig minst like fet i virkeligheten som navnet antydet, og på Harley-standen ved siden av formelig skinte det i blankpolerte dollarglis og skallede biker-isser.

Trenden fortsetter.

Også de japanske storhetene viste fram sitt imponerende modellutvalg, men skal vi være ærlig var det litt lengre mellom nyhetene akkurat her.

To ting er imidlertid verdt å nevne:

Diodelys-trenden fortsetter med uforminsket styrke, og stadig flere sykler popper nå fram med potteløsningene høyt opp i hekken.

I tillegg til Harley-standen må vi også trekke fram gutta fra Bayern. De tyske gutta ser nemlig endelig ut til å virkelig ville kvitte seg med gammelmanns-stempelet. Den aggressive HP2-modellen og street-fighteren K1200-R er definitivt modeller som tiltrekker seg nye kjøpegrupper. Vi tror BMW gjør det eneste rette her, så får vi se på neste års salsgsstatistikker om markedet er modent for den nye stilen.

Våre favoritter i 16-årsklassen.

Også scooter-trenden ser ut til å fortsette med uforminsket styrke, vi likte spesielt den spesielle scooteren fra Gilera – som var kledd i ku-hud, men ville antagelig endt opp med å kjøpe Hondas kule Zoomer-modell om vi skulle ha gått i butikken i morgen: Med den skiller du deg i hvert fall ut fra den gemene hop.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer