Miljøvidunderet H2GO

Aldri mer skyldfølelse. Eller?

Publisert

Uansett hva slags radiostyrt bil du har lekt med før, har den aldri vært så snill som denne. På en eller annen måte har du tilsmusset naturen, enten du har revet i stykker ozonlaget med bensindreven radiobil, eller tømt strøm fra magasinene våre.

Nå kan du imidlertid kjøre rundt med en liten bil, helt uten skyldfølelse: Denne går på vann!

Selvmotsigende.

Ok, nå løy vi litt. For hele produktet jobber litt mot sin egen sak ved å skryte på seg å være verdens første null-utslipp-radiobil. Ettersom man må separere hydrogenet fra oksygenet for å få noe ut av vannet (husker du naturfagtimene? Vann er altså hydrogen og oksygen), brukes det en liten enhet som ironisk nok får energi fra et batteri.

Dermed får ikke radiobilen strøm utelukkende fra vannet, ettersom vannet er ubrukelig uten strømmen fra batteriet. Klønete? Ja, litt.

Bilen har imidlertid også mulighet for å kjøre rundt med hjelp av solenergi, og det er i hvert utelukkende grønt.

Septemberlansering.

Hvis du allikevel ønsker deg ”verdens første null-utslipp radiostyrte leke” vil den være tilgjengelig fra september for 130 engelske pund. Dette utgjør omtrent 1400 norske kroner. Om den kommer til Norge er fortsatt ikke sagt noe om.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer