Monstermotorsykkelen fra du vet hvor

Er det virkelig mulig? Er det virkelig mulig?

Monstermotorsykkelen fra du vet hvor
Publisert

Alt er stort i Australia. Trailerne, slettelandskapet, surfebrettetene, for ikke å snakke om de breie, brautende bondedialektene, som er astronomiske.

Men dette? Dette slår alt.

MC?

Jeg tror vi med sikkerhet kan kåre Monster Motorbike from Hell til verdens største og mektigste motorsykkel, selv om Guiness rekordbok foreløpig ikke har sagt et ord, og selv om vi fortsatt ikke aner om den kan svinge.

Den ni meter lange og tre meter høye sykkelen (det føles rart å si det) har uansett bare to hjul, og bakhjulet drives av to kjeder. Det er godt nok til å kalles motorsykkel i vår bok.

Monster Motorbike er designet og bygget av australske Ray Baumann, og den enorme tohjulingen må ha vært et slit å sette sammen. Den veier nemlig grensesprengende 13.6 tonn, eller like mye som rundt som ti stasjonsvogner.

Motormonster.

Motorkraften kommer fra en Detroit Diesel lastebilmotor kombinert med en seks-trinns Allison automatgirkasse, som sammen med et to-trinns differensialgir opprinnelig laget for Australias velkjente monster-vogntog får begge kjedene til å sette fart på det én meter brede bakhjulet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer