Nå kan du kjøpe Beckhams Bentley

Jada. Noen tjener alt for godt, men nå kan du kjøpe herligheten brukt.

Nå kan du kjøpe Beckhams Bentley
Publisert

David Beckhams (hint; han spiller fotball..) Bentley fra 2002 er nå lagt ut for salg i England til rundt 170.000 dollar.

Det høres kanskje mye ut, ettersom Arnage T Bentleyen bare kostet 290.000 dollar da den var ny. Men alt har sin forklaring. Denne modellen er nemlig proppet med så mye ekstrautstyr at totalprisen til slutt endte på hele 410.000 dollar.

Så hva får du da?

Bilen har ikke gått mer enn drøye 40.000 kilometer, så bilen er med andre ord knapt innkjørt. Bentleyen har en 6,75L V8-er med twin turb, og med 450 hestekrefter får du faktisk overraskende bra ytelser: 0-100 skal nemlig gå på under seks sekunder og toppfarten er oppgitt til 275 km/t.

Ellers får du sammenleggbare piknikbord, blankpolerte felger, ratt i 50 % tre og 50% hud, integrert kjøleskap i baksetet, integrerte TV-skjermer og fullt lydanlegg fra Alpine. Og ja; nevnte vi at navnetrekkene til kona og ungene er brodert inn flere steder?

Uansett: Enten du vil kjøpe eller se flere bilder av herligheten får du det her.

Det er imidlertid ingen grunn til å synes synd på Beckham, hans nye favorittdoning er nemlig den nye Rolls Royce Phantom Drophead Coupe, som du kan se en video av her:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer