Når SUV er for pingler

SUVen til naboen vil se ut som en barbie-jeep ved siden av Fords nye XUV.

Foto: /thefuntimesguide.com
Foto: /thefuntimesguide.com Vis mer
Publisert

Stor, større, størst.

Det må ha vært tanken når dette monsteret av en Ford gikk fra tegnebrettet til privatbilmarkedet. For bor du i USA kan du nå velge og vrake i fem ulike modeller av Fords F650 supertruck.

I god Pimp My Ride-stil kan du selvsagt få nøyaktig hva du vil av ekstrautstyr i bilene, og avhengig av modell får du henholdsvis fire eller 12 sitteplasser.

Trykk på de små bildene til venstre for å se STORE bilder av bilen!

Fra SUV til XUV.

Nå har riktignok F650 vært tilgjengelig i flere år som ren arbeidshest, men det er først nå at den også selges som en privatbil. Forkortelsen XUV står for øvrig for Xtreme Utility Vehicle, om du skulle være i tvil.

Monsteret har en 300 hestekrefters motor som høres herlig ut, men dessverre har alt sin pris — og i dette tilfellet er det kanskje drivstoffprisen.

Herligheten klokker nemlig inn med et forbruk på én liter per syv kilometer, og selv om det høres langt dyrere ut enn det er kan du banne på at forbruket er målt i bratt nedoverbakke med all mulig medvind i ryggen. Vi tipper uansett at det norske avgiftsnivået vil gjøre bilen så uinteressant at selv ikke Bellona vil orke å engasjere seg.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer