Og hvis rompa di er stor ...

Rikdommen følger galskapen hånd i hånd.

Og hvis rompa di er stor ...
Publisert

I Stavanger har man ett uttrykk om rikfolk som sier de har rauå foddle av penga, som for resten av landet betyr at de har rompa full av penger.

Går du med disse olabuksene er du selv inkarnasjonen av det uttrykket.

Sirkus!

Med et navn som Secret Circus Clothing har en et særlig ansvar for å lage klær som vekker like mye oppsikt som en alkoholisert klovn med åtte voldsdommer på CVen.

Paret på bildet over har en verdi på 640 000 britiske pund, eller nesten 6.6 millioner norske kroner. Jeg håper de som kjøper dem taper alle pengene sine på børsen.

Broderingen på ene rompeballen består av til sammen femten diamanter, og hvis du liker detaljer skal du få detaljer: én av diamantene er en 4.63 karat avlang, "markisediamant" verdt drøye millionen, to av dem er 6 karats, runde, briljante diamanter verdt til sammen 2.6 millioner, i tillegg til blant annet en 5.09 karat "prinsessebeskåret" diamant som også er verdt rett over én million kroner.

Solgt.

Rompa på bildet over tilhører modellen Irma Matulionyte, og hun bar buksene under buskemerkets lansering under moteuka i London tidligere i år.

Buksa ble angivelig solgt til en anonym kunde, men det bør være enkelt å oppdage hvem hun er. Se etter en dame som tilbringer hele tiden lener seg over mot venstre side når hun sitter. Det er nok henne. Hun vil klokelig nok ikke risikere at diamantene faller av.

Flere dyre og billige saker her!

Kilde: Trendhunter

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer