Passer på din bakside

Hvem trenger vel en co-pilot?

Publisert

Det skal sies at det allerede finnes en del løsninger som eliminerer det kjente ryggeproblemet. Det billigste er nok en kone du kan herse rundt med, men også ryggesensorer og selvparkerende biler har dukket opp.

Nå har imidlertid Panasonic laget en enkel og grei videoskjerm som er koblet opp til et lite videokamera, som du monterer bak på bilen.

Tyverisikker?

For å være på den sikre siden vil du kanskje installere kameraet på innsiden av bilen, selv om dette ikke er nevnt hos produsentene. Japanerne stjeler kanskje ikke så mye som oss?

Med dette lille skjermen festet til dashbordet vil du dermed slippe å strekke hverken nakken eller forhold til bristepunktet, og prisen er ikke så avskrekkende heller. Du kan jo tenke på det som en overfallssikring og et ryggekamera i ett!

Japanerne selger pakken for nærmere 40 000 yen, noe som tilsvarer omtrent 2000 kroner her i landet. Eksludert moms og frakt, selvfølgelig.

Kilde: Dvice

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer