Peis på

Det blir ikke jul før noen har kledd om en Hummer H2 til det mest blodharry kjøretøyet du har sett.

Peis på
Publisert

Noen sier juleshoppinga har gått helt av skaftet, at det opprinnelige julebudskapet drukner i lyden av kredittkort som dras gjennom betalingsterminalene raskere enn en rekordrunde på en av verdens raskeste formel 1-baner.

Det er jo ikke sant. Alle vet jo at det var de tre vise menn som startet det hele, da de brakte svindyre gaver til en stall i Betlehem. Etter det har resten av den vestlige verden strevd livet av seg for å følge opp gullet, røkelsen og myrraen.

Galileos oppdagelse.

Denne fantastisk modifiserte Hummer H2-doningen fra de tyske bilmekkerne hos GeigerCars prøver så godt den kan å over alt det meste - og den lykkes ganske bra.

Bilen ble satt sammen for et tysk tv-program kalt Galileo, sannsynligvis etter oppdageren ved samme navn. Og dette er jo litt av en oppdagelse.

Peis. Ja, peis.

Det aller meste i bilen er snudd og vendt på, men det mest umiddelbart spekatakulære er den elektriske peisen i baksetet. Ettersom den ikke er ekte kan ikke være rare varmeutviklingen det er snakk om, men som wow-faktor fungerer den jo utmerket.

Det, og som har du mistet det helt, mann?!-faktor, ikke minst når du legger merke til at GeigerCars har installert en liksom-pipe på taket, og et hvitt isbjørn-teppe i falskt skinn foran peisen. Noen har mistet det, med andre ord.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer