Pershings nye 64-foter stjeler showet

Hadde jeg hatt en sånn båt hadde jeg aldri gått i land.

Pershings nye 64-foter stjeler showet
Publisert

Akkurat nå lanserer Pershing Yachts sin helt nye 64-foter i Milano, og målt ut fra bildene de har sendt oss skjønner vi dem godt: For med disse kulissene som bakgrunn ser båten om mulig enda råere ut.

Ja, vi er misunnelige.

For oss som fremdeles gråter over Plattgatteren som sank der den sto lenket til båtplassen i 2004, er det bare å innrømme at vi er dypt misunnelige på de heldige få som klarer å hoste opp nok dukater til å eie et slikt beist.

Nå har riktignok ikke Ferretti-gruppen offentliggjort prisen, men her er det bare å slå fast at denne blir uoppnåelig både for oss vanlige lønnsslaver og norske lotto-millionærer .

Designklassiker?

Spør du oss har Ferretti-gruppen her nok en gang klart å kombinere ny teknologi med et aggressivt og linjelekkert design. Interiørbilder av den nye 64-foteren er dessverre ikke tilgjengelig enda, men vi vet fra tidligere erfaringer (stor bildespesial av 117-foteren her! at både detalj og finish-nivået på disse luksusyachtene overstiger det de fleste nordmenn har hjemme i sin egen stue.

Så får vi bare se da, om målgruppen er enige. De har jo tross alt ekstremt mye bra å velge mellom.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer