Pikselhysteri

Terningkast tolv!

Pikselhysteri
Publisert

Har du ambisjoner om å avslutte ekteskapet? Her er en dyr, men effektiv løsning.

Husk nå bare at du ikke forplikter deg til å dele alle dine eiendeler med eksen. Denne skjermen er nemlig ikke så lett å dele.

Omega 12.

CineMassive har vi skrevet om før, men MasterPlex blir småtteri sammenliknet med OmegaPlex, som du ser på bildet over. Det hører du jo på navnet.

Med en samlet oppløsning på 27.6 millioner piksler, eller 7860 x 3600 hvis du foretrekker regnestykker framfor summer, er det ikke noe å si på antall punkter, men det er mulig noen vil reagere på skjøten som befinner seg mellom de tolv 24-tommers skjermene.

Utrolig nok gir produsenten deg både tre års garanti (ganske uvanlig i USA) og løfter om null døde piksler, noe som umiddelbart høres ut som et svært ambisiøst prosjekt når det dreier seg om så mange og så store skjermer.

Svinpris.

Ambisjoner er som kjent ikke gratis. Derfor koster skjermen(e) 13 000 dollar, eller cirka 90 000 kroner.

Ettersom verden snart er tilbake til 1929 kan du like gjerne blåse bort fondspengene dine først som sist.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer