Pizzeria

Når en pizza koster 25 000 kroner skulle det bare mangle at ikke kokken kommer hjem til deg for å tilberede den.

Pizzeria
Publisert

Hvis du synes du har donert litt vel mye penger til idealistene hos Peppes og Dolly Dimple denne måneden, kan vi trøste deg med at du ikke er i nærheten av å tøtsje borti verdens dyreste pizza.

Italiano.

Domenico Crolla, hvis navn er så erke-italiensk at han sannsynligvis vinglet mellom, eh, entrepenør på Sicilia eller pizzabaker før valget endelig falt på sistnevnte, har nemlig komponert et stykke mat som er omtrent like eksklusiv som verdens dyreste drink, verdens dyreste is og verdens dyreste hamburger.

Pizzaen er dandert med spiselig, 24-karats gull(!), og toppet med kaviar som har ligget i bløtt i en skål med champagne. Den inneholder også skotsk røkelaks, viltkjøtt-medaljonger, og hummer som er marinert i den fineste konjakk.

Den 30.5 centimeter store matretten har dessuten en organisk hovedingrediens tilsatt en saus laget av soltørka tomater.

Veldedighet.

Kokk Crolla, som for tiden holder til i Glasgow i Skottland, har likevel ikke laget denne pizzaen bare for at en eller annen obskønt rik person skal kunne skryte av å ha spist noe helt ualminnelig unikt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer