Pling pong i bollen

Middagsbord for spillgenerasjonen.

Pling pong i bollen
Publisert

Pong var spillet som tok dagens 35-åringer med storm for altfor mange år siden, og er i tillegg til Pac-Man ansvarlig for at noen av oss aldri kommer oss til matbutikken for å handle det vi egentlig gikk ut for å handle, men stopper opp hos spillsjappa for å kjøpe Grand Theft Auto eller noe annet FORDØMT UNYTTIG (det var ikke min stemme).

Dette fantastiske Pong-bordet gjør ikke saken bedre.

Unggutt.

Det er laget av Moritz Waldemeyer, en 33-åring som helt sikkert har hatt hendene sine borti Pong da han var en liten pode. Da var han i så fall en pongpode.

Bordet kan brukes som et ordinært middagsbord når strømmen er skrudd av, men skrur du den på får du plutselig en gigantisk pongflate og et fullt fungerende spill.

Bordflaten er nemlig dekket med 2400 LED-pærer, og med et par virtuelle pong-racketer i hver ende er det en enkel sak å mose middagsgjestene etter at hovedretten og bestikket er tatt ut på kjøkkenet.

Eksklusivt.

Det vil si, så enkelt er det egentlig ikke. Dette er kunst. Bordet eksisterer bare i én kopi, og det stod nylig utstilt på MOMA-museet i New York som del av "Elastic Mind"-utstillingen. Bordet var angivelig en stor hit (i overført og bokstavelig betydning), men var den stor nok til å bli solgt på Ikea en dag?

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer