Sjøshopping for landkrabber

Dette er ikke et havari.

Sjøshopping for landkrabber
Publisert

Hong Kongs innbyggere var ikke så veldig blide den dagen Kina igjen la sin klamme hånd rundt det relativt liberale området i 1997.

Men, ærlig talt, hvordan kan innbyggerne sture over potensielle menneskerettighetsbrudd når de har et kjøpesenter som ser ut som en svær båt? Noen blir aldri tilfreds.

Noah?

The Whampoa er en enorm, yachtliknende konstruksjon som ser ut som en svært kostbar feilparkering fra Noahs side, men som altså bare er noe så trivielt som et sted hvor hongkongere og turister kan shoppe, spille arkadespill, tilbringe noen timer på en rekreasjonsklubb, eller spise et måltid på en av restaurantene.

Liksombåten er en del av det store Whampoa Garden-området, som består av 12 ulike anlegg, hvorav ti hovedsakelig er private leiligheter kombinert med ulike kommersielle virksomheter.

Shopshopshop

. De to siste, hvorav The Whampoa utgjør det ene, er reinspikka handleorgier, i tillegg til obligatoriske underholdnings- og atspredelsessentra som kino, skoler (skole er underholdning) og sportsrelatert virksomhet.

Båten gjør i alle tilfeller Whampoa Garden svært godt forberedt på den globale oppvarmingens kommende katastrofer, selv om pingvinene nok vil gi mange av innbyggerne god kamp om plassen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer