Sjøshopping for landkrabber

Dette er ikke et havari.

Sjøshopping for landkrabber
Publisert

Hong Kongs innbyggere var ikke så veldig blide den dagen Kina igjen la sin klamme hånd rundt det relativt liberale området i 1997.

Men, ærlig talt, hvordan kan innbyggerne sture over potensielle menneskerettighetsbrudd når de har et kjøpesenter som ser ut som en svær båt? Noen blir aldri tilfreds.

Noah?

The Whampoa er en enorm, yachtliknende konstruksjon som ser ut som en svært kostbar feilparkering fra Noahs side, men som altså bare er noe så trivielt som et sted hvor hongkongere og turister kan shoppe, spille arkadespill, tilbringe noen timer på en rekreasjonsklubb, eller spise et måltid på en av restaurantene.

Liksombåten er en del av det store Whampoa Garden-området, som består av 12 ulike anlegg, hvorav ti hovedsakelig er private leiligheter kombinert med ulike kommersielle virksomheter.

Shopshopshop

. De to siste, hvorav The Whampoa utgjør det ene, er reinspikka handleorgier, i tillegg til obligatoriske underholdnings- og atspredelsessentra som kino, skoler (skole er underholdning) og sportsrelatert virksomhet.

Båten gjør i alle tilfeller Whampoa Garden svært godt forberedt på den globale oppvarmingens kommende katastrofer, selv om pingvinene nok vil gi mange av innbyggerne god kamp om plassen.

NB! Vi vet at The Whampoa ikke er ny, og kanskje har ligget der den ligger i 20 år. Vi vet at noen av dere helt sikkert har vært der. Vi vet at mange av dere aldri har hørt om den. Vi vet at vi valgte riktig da vi hørte på de av dere som ikke har hørt om den.

Kilde: Techeblog

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer