Soveromsfantasier

Jumbojeter hører vanligvis ikke hjemme på soverommet ...

Soveromsfantasier
Publisert

En 47-åring med mye penger og en overdreven interesse for fly. Det er dømt til å gå galt, som vil være perspektivet til kona.

Det er dømt til å bli fantastisk, som vil være vårt perspektiv.

Tålmodig mann.

John Davis har nemlig brukt åtte år og snaue 170 000 kroner på å bygge det som må være en av de mest spektakulære hjemme-flysimluatorene som finnes. Han har installert den i et ledig rom i huset (kan det ha vært der kona bodde før hun flytta ut?), og har nå sagt opp jobben som grafisk designer for å drive flysimulatoren på heltid.

Drive? Heltid?

Ja, Davis leier ut den Boeing 747-400-baserte simulatoren til hvem som måtte ønske for mellom 700 og 4600 kroner, avhengig av om en ønsker en kort timestur, eller en lengre flight på seks timer.

Microsoft?!

47-åringen, som holder til i Coventry, England, bruker Microsoft Flight Simulator og Aerowinx Precision Simulator til den visuelle delen, som vises fram på den store hovedskjermen, og på hver sin 19-tommers flatskjerm på sidene.

Cockpiten er laget av tre, mens mye av det tekniske utstyret som autopiloten, vær-radaren og gasspaken) naturligvis er anskaffet via Internett.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer