Sykkelen som redder liv

Du trenger hverken refleks eller lommelykt hvis du skaffer deg denne.

Sykkelen som redder liv
Publisert

Sykling om natta er som kjent en skummel affære. Du er desidert ikke den største karen på gata når du tramper bortover på en liten to-hjuling. Hvis du mangler refleks i tillegg er du så godt som død. Du blir fort det menneskelige beviset på at lastebiler faktisk kan gjøre like mye skade på et menneske som jetmotorer gjør daglig på uoppmerksome fugler.

For å skape litt trygghet i våre pendlehjerter har Puma laget en selvlysende sykkel som definitivt ikke vil bli oversett av bilistene.

Lys, brett og lås.

Hele sykkelen – kalt Glow Rider - er lakkert i en spesiel farge som suger til seg sollys om dagen. Så fort kvelden nærmer seg utsondrer den alt lys den har absorbert, og plutselig lyser du opp som en syklende lyktestolpe.

I tillegg er sykkelen konstruert slik at rammen kan enkelt deles på midten, for å forenkle transport og lignende. De har i tillegg inkludert en låsmekaniske i den nederste delen av rammen, slik at du virkelig ikke trenger å ha med deg noe ekstra nips når du er ute å sykler.

Kommer til våren.

Det er fortsatt ikke bestemt noen lanseringsdato for sykkelen, men det er sagt at den skal komme denne våren.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer