Tar ikke nei for et svar

Camping-monster for friluftsfreaker.

Tar ikke nei for et svar
Publisert

Ok, ok - vi har gjort litt narr av Lars Monsen tidligere, men det er bare fordi barskingen skremmer livskiten ut av oss kaffe latte-drikkende, Morgenbladet-lesende og samtidsmusikkfestival-poserende urbanister fra hovestaden.

Men uansett hvor mange beverskalper og skitne kaffekanner Monsen truer oss med, får han oss ikke til å si at han tøffere enn denne campingkjempen. Ikke tale om.

Action!

Østerrikske Action Mobil vet ikke så mye om webdesign, men de vet desto mer om store biler. Globecruiser er ment for de i overkant eventyrlystne, slike som liker å ta seg en klatretur (ikke joggetur) før middag, og avslutter dagen med å spise bark.

Globecruiser er stor. Veldig stor.

Sekshjulingen har blant annet en turbodieselmotor på nesten 12.8 liter, som får drivstoff fra to dieseltanker på tilsammen 829 liter. Med en dieselpris på 12 kroner betyr det at eieren må ut med rundt 10 000 kroner hver gang den skal fylles opp.

Det blir likevel småpenger for det du må ut med for hele bilen. Listeprisen er 490 000 euro, eller 4.3 millioner kroner.

Tonn på tonn.

I tillegg til de allerede nevnte dieseltankene, har Globecruiser også en vanntank på nesten 600 liter. Liker du å stå lenge i dusjen? Fint.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer