Toyota på nye vinger

Kast gåstokken og len deg til Winglet.

Toyota på nye vinger
Publisert

Verdens største bilprodusent har nå fjernet to av sine kjente landemerker. To av hjulene er vekk, og med det kan en vel slå fast at de er i ferd med å trille sin aller første tohjuling ut på veiene.

Toyota Winglet kan ved første øyekast minne om en alien: Et langstrakt ansikt, to røde ører, og armene foldet i front. Er du eventyrlysten og klar til å bortføres, er det altså Winglet du skal lene deg til.

Smart hjerne.

Det såkalte hodet har selvsagt ingenting med alien å gjøre overhodet, men er en intelligent styrestang som bare venter på at du skal presse kroppen din inntil.

Når du lener deg forover vil Winglet trille forover, og er det bakover du skal, vil den begynne å rygge så snart du bekker bakover. Så logisk at den vil få bestefar til å skyve rullatoren utenfor kaia, mens ungdom uten førerkort nå kan fryde seg over igjen å få lene seg på teknologien.

Gangavstand.

Winglet kommer i tre utgaver; liten, større og størst. Den minste veier 10 kilo og har en rekkevidde på fem kilometer. De to andre veier begge 12 kilo, og kan kjøre dobbelt så langt før de vil behøve strømsjokket som kan bringe deg videre.

Toppfarten er ikke veldig høy. Winglet er tilpasset den gjengse ganger, noe som gjør at fartspila strander på 6 km/t. Her er det altså bare å klamre seg til tålmodigheten, samtidig som holder pusten når de sjalu sliterne, svette og dunstende, forsøker å passere deg til beins. Da er det godt å vite at dine egne svetteperler vil være historie.

Toyota har satt lanseringsdatoen rundt 2010, men prisen på Winglet er ennå ikke kjent.

Tanken på at vi kanskje aldri mer behøver å gjøre et eneste skritt i riktig retning, gjør Winglet vel verdt å vente på. Eller?

Se Winglet i aksjon og bedøm må-ha-faktoren selv:

Les om flere tøffe produkter her!

Kilde: techchee.com

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer