Tramontana G-07. Jeg vil ha en. Nå.

Spania er mer enn Barcelona og Real Madrid.

Tramontana G-07. Jeg vil ha en. Nå.
Publisert

Spania er et land bestående av paradokser. På den ene siden har en fotballspillere som faller i bakken som om en snikskytter har skutt dem hvis motstanderen puster på dem med dårlig ånde, og på den andre siden sitter en og koser seg mens en okse blir pint ihjel foran 20 000 publikummere.

Superduper.

Begge deler kan bidra til å belyse Tramontana G-07, en spansk to-seters superbil som er noen hestekrefter unna å bli satt i serieproduksjon.

Den har gjennomgått den obligatoriske triumfferden fra prototype under Geneva Motor Show i 2005, til serieproduksjon i 2007 og framvisning av den offisielle versjonen under årets Geneve-messe.

Begrenset.

Når vi sier serieproduksjon betyr ikke det at de har tenkt å hamre ut biler som om de var melkekartonger. Det forventes en produksjon på seks eksemplarer før året er omme, og sannsynligheten for at det blir laget mer enn et knapt dusin G-07er hvert år etter det er liten.

Tramontanas hestekreftespiser er en tolvsylinders Mercedes AMG biturbo-motor som yter alt fra 550 til 720 hestekrefter. Motoren kan justeres direkte fra dashbordet, slik at du kan fordele motorkraften alt etter hvilket terreng du befinner deg i. Én innstilling for motorveien, og en annen for fjellklatring, med andre ord.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer