Tredemølle for overjordisk overvektige

Og andre som har behov for noe ekstra.

Tredemølle for overjordisk overvektige
Publisert

Et av kronargumentene for romfartsorganisasjonen NASAs eksistens har i alle år vært at den ubegripelig kostbare teknologien de utvikler for å sende voksne menn og kvinner ut i verdensrommet, også skal kunne brukes i en eller annen form av jordbundne mennesker som deg og meg.

Kunne du for eksempel klart deg uten blekkpennen som skriver selv når den er opp-ned? I det perspektivet er nok denne grensesprengende og nesten tyngdekraftoppløsende tredemølla litt mer nyttig.

Speisa.

Det forvokste treningsapparatet G-Trainer er utviklet av amerikanske Alter-G, og er nå godkjent for medisinsk bruk av amerikanske myndigheter.

Ved hjelp av patentert "differensialdrevet gravitasjonsteknologi", på folkemunne kalt heksekunst og voodoo, har Alter-G i samarbeid med selveste NASA tatt tredemølleteknologien flere steg videre.

Et avansert luftrykkregulerende system gjør at kroppsvekten til den som løper på mølla kan reduseres med så mye som 80 prosent, samtidig som alle som står rundt deg på treningsstudioet fniser som småjenter fordi du ser ut som en hund i bånd.

Tungvektere.

Denne typen trening er i utgangspunktet ment for svært overvektige personer, der løping representerer en enorm belastning på ledd og andre kroppsdeler. I tillegg vil pasienter som gjennomgår rehabilitering, eller for eksempel lider av rygg- eller benplager, få redusert effekten av tyngdekraften på kroppen så kraftig at vil være i stand til å gjennomføre øvelser som ellers ville vært umulig.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer