Trehjuling med b*ller

Men vil drittungene sette pris på den?

Trehjuling med b*ller
Publisert

Alle som har sett "My Super Sweet 16" på MTV vet at det er fysisk umulig å se på programmet i lenger enn fem minutter, simpelthen fordi en kaster opp i samme øyeblikk som en av de bortskjemte drittungene løper grinende ut av huset fordi milliardær-pappa nektet å importere fire hvite bengalske tigere til bursdagsfesten.

Dakars liten. Du kan sette noen millioner finanskrise-dollar på at denne trehjulingen ville blitt mottat med samme misfornøyde geipen, den utrolige prisen til tross.

Sterk, ja.

Den fremste grunnen til at trehjulssykkelen koster 2500 dollar (rundt 16 500 kroner) er at hele ramma er laget av titan, et grunnstoff med like mange positive egenskaper som Henki Skomaker Andersen Kolstad.

Det er for eksempel like sterkt som stål, men bare nesten halvparten så tungt, og det er like motstandsdyktig mot korrosjon som platina - som i praksis vil si at det ikke korroderer i det hele tatt.

Hvitt.

Setet er forøvrig av karbon, mens det hvite setet er laget av lær. De hvite felgene tilfører trehjulingen og treåringen som skal bruke den et hint av klasse, men den klassen forsvinner fort når det blir slåsskamp i sandkassen med utgangspunkt i den velkjente overklassekrangelen "min far har flere aksjer i Orkla enn din far!".

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer