Velkommen til fortida

Arkademaskinen er naturligvis ikke død.

Velkommen til fortida
Publisert

Det var en fin tid, de åra da arkadehallene fantes overalt, utendørskinoene blomstret, og stramme bukser og brylkrem i håret var like populært som pølse i brød på fotballkamp. Nei, vent, jeg tenker på Saturday Night Fever og Olivia Newton-John.

Men tilbake til arkadehallene. Her er nemlig spillmaskinen for de veldig nostalgiske og ganske rike.

Endimensjonalt.

Det eneste spillet som er å finne på den flyliknende kassen er Blazing Angels: Squadrons of World War II, et flyspill fra Andre verdenskrig som allerede er et par år gammel, og som dessuten er tilgjengelig for de fleste spillplattformer.

Greit, det er ikke spesielt imponerende. Å kunne si at du betalte nesten 9500 dollar (rundt 49 000 kroner) for et 277 kilo tungt metallmonster, derimot - dét er imponerende.

Høy!

Produsenten bak arkadespillet lover "realistisk flykontroll", sete som rister når du for eksempel blir beskutt eller styrter, Dolby-surroundlyd i fem kanaler fra den integrerte forsterkeren, 42-tommers LCD-skjerm, og en samlet høyde på hele to meter.

Sørg for at det er både hjerterom og takrom i heimen hvis du gir ungene denne til jul.

BMI Gaming lager forøvrig en rekke arkademaskiner, og ikke alle er like dyre som denne. Sjekk dem ut her.

Kilde: Uncrate

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer