Verdens høyeste Lego-tårn

Er ikke for klossmajorer.

Verdens høyeste Lego-tårn
Publisert

Barnearbeid er ikke bare negativt.

Hvis en for eksempel skal sette verdensrekord i Lego-bygging kan det være greit å ha noen overentusiastiske barnehender som setter sammen klossene.

På håret.

Og det var antagelig det som skjedde i Østerrikes hovestad Wien her forleden.

Der ble nemlig den gamle Lego-tårn-rekorden banket grundig ned i sørpa. Det vil si, den ble ikke det - den ble så vidt erobret.

Den nye tårnrekorden lyder nemlig på 29.47 meter, eller bare knappe 18 centimeter høyere enn den forrige, satt av Legoland i Windsor, England.

Moduler.

Nettopp fordi tårnet er så høyt, og fordi barn fortsatt ikke har lov til å manøvrere tyngre anleggsmaskiner eller stige opp i stiger (på grunn av faren for epleslang og påfølgende husarrest), fikk de små hjelp av noen voksne underveis.

Tårnet ble først bygget i deler, før de foresatte løftet dem på plass.

Resultatet er imponerende, selv om den manglende fargekoordineringen mellom klossene nok vil sjokkere Jan Thomas så kraftig at lyden av Botox som rister kan høres helt til Trondheim.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer