Verdens største Batman-fan?

Han er i det minste en god kandidat.

Verdens største Batman-fan?
Publisert

Selv de av oss som fortsatt ikke har somlet oss til kinosalen for å få med oss det siste Batman-eposet, "The Dark Knight", har sett bilder av noen av de vanvittige leketøyene superhelten tar i bruk for å bekjempe verdens elendighet.

Én av disse er Tumbler, en 2.5 tonn og 4.6 meter lang superbil kjent fra de to ferskeste, Christopher Nolan-regisserte lynvingenfilmene. Den eksisterer strengt tatt bare i filmens univers - helt til amerikanske Bob Dullam bestemte seg for å ta saken i egne hender.

Garasjesak.

Det vanvittige prosjektet begynte naturligvis i Dullams egen tobils garasje. Ettersom det av naturlige årsaker ikke foreligger noen offentlig tilgjengelig byggeplan, har han måttet bygge Tumbleren på grunnlag av bilder og informasjon fra nettet og bonusmaterialet på Batman Begins-DVDen.

Bilen er en fullskalamodell, og ble altså laget helt fra grunnen utelukkende ved hjelp av deler som han, eh, delvis har laget selv, med unntak av dekkene, felgene, bremsene og motoren.

Pod neste.

Dullam antar han har brukt et sted mellom 50 og 70 000 dollar på prosjektet, det vil si mellom 260 og 360 000 kroner. Og, nei, han har ingen planer om å videreselge den - ifølge nettstedet Jalopnik gjør han det bare fordi han "elsker å bygge greier".

Neste prosjektet hans: Batpod.

Jeg tror jeg akkurat fikk gåsehud i ganen.

Kilde: Jalopnik

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer