Verdens største spillsamling

For å si det sånn: Talsmenn for moderasjonslinja ville ikke fått så stort gjennomslag i dette hjemmet.

Verdens største spillsamling
Publisert

På et eller annet tidspunkt innser du at CD og DVD-samlinga di har vokst seg så stor, at du aldri vil finne igjen filmen du faktisk ønsker å se akkurat i kveld.Du kommer like langt med å rekke en hånd inn i vepsebolet, og plukke ut filmen eller plata etter tilfeldighetsprinsippet – eller etter stjernenes predeterminerte bevegelser, som astrologene sikkert ville sagt det.Gutten på bildet ovenfor er det veldig få på nettet som vet noe om, sannsynligvis fordi denne historien først ble kjent på en japansk nettside. Det er som kjent veldig få som snakker japansk, med unntak av japanerne selv – som til gjengjeld snakker veldig dårlig engelsk.

Velkommen til det hinsidige.

De fleste vestlige bloggere antar likevel at gutten er sønnen til en fyr som har verdens største spillsamling, og de antakelsene synes ganske presise. Alternativet er at det er gutten selv som eier spillene, men ettersom samlingen er like bra organisert som et italiensk fotballag, er dette en heller tvilsom antakelse.Ingen 9-åringer har en slik ordenssans. Ingen.Rommet ser ut som et spillmuseum snytt ut av nesa på drømmene dine fra du var åtte til du ble tretten. På det tidspunktet begynte du å drømme om jenter, eller gutter, men spilldrømmen ble for alltid liggende å vake i bakhodet.Det er den drømmen du ser på disse bildene. Trykk på bildene til venstre for store versjoner!

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer