Verdens største yacht?

Hvorvidt dette er imponerende eller bare smakløst får bli opp til deg.

Montage: Bornrich.org
Montage: Bornrich.org Vis mer
Publisert

Den russiske oligarken Roman Abramovich, jada - den sammen gutten med gullbuksene som holder liv i fotballklubben Chelsea, har nettopp sjøsatt sitt nye leketøy.

Mega yachten heter Eclipse og er så stor at det tyske verftet brukte hele to år å bygge monsteret.

Så hva får han egentlig?

Båten er altså 170-meter lang, noe som på båtspråket tilsvarer vanvittige 557,6 fot. (Og forøvrig er den hele 43 meter større enn Microsoft-båten til Paul Allen)

Vurderer du å kjøpe noe lignende kan du altså si opp plassen din i småbåthavna med det samme, og i stedet søke havnesjefen om fortøyningsplass sammen med de andre cruise-skipene.

Les også: De åtte råeste yachtene som finnesHer blir båt-drømmen knust

Abramovich er selvsagt en svært opptatt mann, og båten har derfor to helikopterdekk slik at både han og den russiske mafiaen hans forretningsforbindelser skal slippe å kaste bort unødig tid.

Men det er selvsagt også plass til flere leketøy ombord. Et stort svømmebasseng, kino, bibliotek, restaurant, en privat hage, 20 vannjet-er, og for ikke å glemme en mini-ubåt slik at man komme inn og ut av skipet uten at paparazzi-fotografene får sine blinkskudd.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer