Verdens tøffeste rullestol

Den eneste rullestolen vi tror vil imponere Lars Monsen.

Verdens tøffeste rullestol
Publisert

Da vi lagde vår første sak på Tank Chair i 2006 var vi imponert, det er derfor morsomt å se at den nye versjonen har blitt enda tøffere.

Som du ser på bildet over teksten her, er rullestolen som kommer fram overalt beltedrevet.

I tillegg til at den nye modellen er sterkere og raskere enn før, takler den også langt brattere bakker og helningsvinkler helt opp til 45 grader. Det er intet annet enn imponerende.

Perfekt for handikappede som sliter med å komme fram i ulendt terreng med andre ord.

God idè.

Tanken bak TankChair er at de som er avhengige av rullestol skal kunne bevege seg fritt ute i naturen - uten å være avhengige av hjelp fra andre mennesker.

Opphavsmannen (som du ser i videoen lenger ned) kom på konseptet etter at hans turglade kone ble lam i beina etter en ulykke, og han brukte over 2 år før den første kjørbare modellen var klar. Idag er imidlertid produksjonen i gang, og for hver 10 Tank Chair som selges donerer han bort ett eksemplar til en lokal brannstasjon som fritt bestemmer hvem som skal få den.

Vårt tips er enkelt: Her er det bare å mase på din lokale hjelpemiddelstasjon.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer