Verdens undergang ser lovende ut

Med Lilypads slipper vi å høre på Gore.

Verdens undergang ser lovende ut
Publisert

Endelig trenger vi ikke å være redde for klimaendringene og de katastrofale oversvømmelsene Al Gore har predikert om de siste årene. Dystopiske framtidsvisjoner som Waterworld ser nesten lovende ut når vi ser hva vi har i vente.

Lilypad flytende Ecopolis for Klimaflyktinger ser rett og slett herlig ut.

Lovende dystopi.

Det morsomme med det hele er at utgangspunktet for den utrolig kjipe filmen Waterworld og Lilypad baserer seg på det samme: Polene vil smelte, og jorden vil bli oversvømt. Etter det går de forskjellige, og vi må innrømme at vi liker Vincent Callebaut, designeren bak Lilypad, sin visjon en smule bedre.

For istedenfor å ende opp i konstant krig og ondskap, ser vår våte framtid rett og slett ganske herlig ut. Greit, all landmassen vil forsvinne, men når vi får flytende, selvdrivende økometropol flytende rundt på våre verdenshav kan vi se lyst på fremtiden allikevel.

Går ned med stil.

Selvfølgelig er ikke Lilypads i produksjon enda ettersom vi fortsatt ikke sliter med oversvømmede land og generell massehysteri. Allikevel kan vi glede oss over at når den tid kommer har vi mennesker som Callebaut som ikke bare lager nyttige ting, men får dem til å se utrolig kule ut i tillegg.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer