3G-lader for grøntfolk

Men estetikeren vil neppe smile like mye som sola.

3G-lader for grøntfolk
Publisert

Mange iPhone-eiere har revet seg i håret på grunn av 3G-utgavens korte levetid, noe som igjen har fått glade produsenter til å vri seg i hendene mens de forsøker å tilfredsstille iPhone-fansen med smarte batteriløsninger.

Den siste løsningen er en smart og miljøvennlig vri. Miljøforkjempere vil nok elske den, men blant estetikerne vil den muligens fremkalle kalde grøss.

Grønn glede.

Læretuiet lades ved hjelp av solenergi og vil sørge for å holde iPhonen din i live ute i det fri, og etter bare 3 timer vil telefonen være klar til bruk igjen, det sørger den innebygde adapteren for.

Adapteren kan også lades via USB om du skulle planlegge besøk i mørklagte lokaler uten strøm og trenger en reserveløsning.

Støtsikker.

En annen funksjon er jo selvsagt etuiets beskyttende effekt. Ønsker du deg en pakkeløsning som både sørger for å lade mobilen samtidig som den skånes for unødvendig oppripning, er jo dette etuiet ganske genialt.

Hvis du ikke er veldig opptatt av design kan du nå glede deg over at etuiet vil være i salg fra Mobilefun i midten av august.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer