Publisert

Japanske Thanko har en ustoppelig fantasi når det kommer til USB-dingser. Denne praktiske øyemaska får strøm fra datamaskinen og holder øynene dine gode og varme når du tar en liten blund ved tastaturet.

Les mer.

Thanko igjen: Denne gangen med en USB-rumpevarmer. Lover å varme deg tvers gjennom. Kjekk å ha når varmen på jobb tar kvelden midt på vinteren.

Les mer.

Ingenting som en god, varm kopp kaffe når minusgradene herjer ute. Denne varmeplaten holder en temperatur på mellom 50-60 grader.

Pris: ca 140 kroner.

Les mer.

Denne optiske datamusa har et varmeelement på innsiden. Makstemperaturen er 45 grader, noe som burde glede alle med elendig blodsirkulasjon.

Pris: ca 90 kroner.

Les mer.

Nei, denne puta kan ikke plugges i datamaskinen, men den er så morsom at vi tar den med likevel. Formet som halvparten av en mann kan dette være redningen for de virkelig ensomme høstkveldene. Dessverre er det ikke laget en kvinnelig versjon.

Pris: ca 120 kroner.

Les mer.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer