8 bits er bedre enn 24

Ihvertfall i dette tilfellet.

8 bits er bedre enn 24
Publisert

Det er ikke mange tilfeller hvor en kan slå seg på sitt puslete nerdebryst og stolt proklamere at jo, 8-bits er bedre enn 24-bits!, men her er et slikt tilfelle.

Icon Wrist Watch er noe av det bedre vi har sett på klokkefronten i det siste, og den er altså 8-bits - på sett og vis.

Hip to be square.

Formen på klokka er nemlig inspirert av en periode da dataspill ala Space Invaders så ut som de besto av større eller mindre firkanter, noe de i prinsippet også gjorde.

Icon Wrist Watch er like fri for tall som en norsktime, så hvis du er avhengig av datoer og stoppeklokke kan du glemme denne.

Er du derimot sykelig nostalgisk, pen i tøyet og mer glad i ting som har skarpe kanter enn avrunda, polerte hjørner, kan vi vel knapt komme på en bedre presang til seg selv akkurat nå. Kanskje med unntak av en ny laptop. Og kanskje en ny mobil når vi er i gang. Og nytt kjøkken.

Prisen ligger på rundt 500 kroner, men tilgjengeligheten er det muligens verre med. Klokka selges i Sør-Korea, hvis postordreordninger til Europa er uvisst.

Kilde: Nexus 404

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer