Amphibious Tank

Kjører både til lands og til vanns.

Amphibious Tank
Publisert

Gleder du deg til sommer, sol, paraplydrinker og slaraffenliv ved bassengkanten? Her er en morsom dings som kommer til å gjøre festene dine til en snakkis.

Nettstedet drinkstuff selger en radiostyrt stridsvogn med skjulte talenter. Den kan nemlig kjøre både til lands og til vanns. Alt du trenger å gjøre er å trykke på en knapp og hjulene vil foldes sammen slik at tanken kan sjøsettes.

I landmodus har den plass til fire bokser med favorittdrikken. Fyll den opp og kjør den rundt til gjestene. Fordelen er at du ikke trenger bevege deg så mye og slipper utgifter til servitør.

Stridsvogna er selvfølgelig også i stand til å skyte ut små kuler. Dermed kan den forsvare seg hvis noen truer med å stikke av med lasten den bærer. To lys på toppen sørger for at du kan styre den rundt i mørket uten å risikere at den plutselig kjører utfor ei trapp, eller setter seg fast i en busk.

Stridsvogna koster ca. 420 kroner eksklusive avgifter (med dagens valutakurs).

Kilde: drinkstuff

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer