Åpne da, for svarte!

Lyden av nytt er ikke alltid vakker.

Åpne da, for svarte!
Publisert

Det skulle vært en fest. Ny ledning til TVen som skulle forbedre kvaliteten med fire kvantesprang og en kilo englestøv, men det viste seg at den var pakket inn i et kyskhetsbelte av plast som kunne tatt livet av Hulken.

De som lager plast-innpakningene som ligger rundt Clas Ohlson-elektronikk og ledninger og kabler burde vært hengt opp etter beina i fire dager, alternativt latt det følge med en Zibra Open it! med første kabelkjøp.

Gjør nesten alt.

Open It! er så sikker i sin sak at det følger med et utropstegn på kjøpet, og tanga kan altså klippe opp plastemballasje, papp, harde stropper, strikker (hvis du virkelig er svak), i tillegg til å slice åpen esker med ræl som du hver uke mottar etter utallige eBay-auksjoner.

Den kan også brukes til å skru opp vriene batterideksler, og hvis du virkelig bruker hodet vil den nok finne opp kruttet på ny i samme slengen.

Open it! koster rundt 80 kroner (uten frakt).

Du kan lese en panegyrisk test av den magiske tanga her.

Flere nyttige og unyttige ting her!

Kilde: The Gadgeteer

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer