Archos 605 WiFi med GPS-holder

Forvandler bilen til mediesenter med GPS.

Archos 605 WiFi med GPS-holder
Publisert

Nå lanserer Archos en GPS-klo som enkelt og greit kan festes på innsiden av bilen din. Hvorfor skal du ha dette spør du? Kanskje ikke så lett å skjønne med det første, for hva kan vel en liten greie som ikke ser ut til å være stort mer enn en sugekopp gjøre?

Vel, den kan forvandle din Archos 605 WiFi-mediespiller til en GPS-enhet. På denne måten kan du fortsette å surfe på nettet, høre på musikk og se på filmer og bilder på Archos-enheten din, og i tillegg komme deg fram i Europa. I én og samme enhet.

Litt snever.

Ved å bruke 605 Wifi-spilleren som en GPS-enhet, kan Archos skilte med større oppløsning enn det som vi vanligvis finner på dedikerte GPS-skjermer. Med en oppløsning på 800x480 pixler fordelt på en 4,3 tommers skjerm og en skikkelig harddisk, får Archosen muligheten til å gi deg langt mer enn bare navigasjon.

Allikevel vil dette være et produkt som passer best for de som allerede eier en slik mediespiller, som nå for muligheten til å oppgradere den med GPS-muligheter i bilen. GPS-holderen alene vil koste 1 299 NOK, men som en pakke med 30GB-versjonen av mediespilleren går den for 3 850 NOK.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer