Archos 605 WiFi med GPS-holder

Forvandler bilen til mediesenter med GPS.

Archos 605 WiFi med GPS-holder
Publisert

Nå lanserer Archos en GPS-klo som enkelt og greit kan festes på innsiden av bilen din. Hvorfor skal du ha dette spør du? Kanskje ikke så lett å skjønne med det første, for hva kan vel en liten greie som ikke ser ut til å være stort mer enn en sugekopp gjøre?

Vel, den kan forvandle din Archos 605 WiFi-mediespiller til en GPS-enhet. På denne måten kan du fortsette å surfe på nettet, høre på musikk og se på filmer og bilder på Archos-enheten din, og i tillegg komme deg fram i Europa. I én og samme enhet.

Litt snever.

Ved å bruke 605 Wifi-spilleren som en GPS-enhet, kan Archos skilte med større oppløsning enn det som vi vanligvis finner på dedikerte GPS-skjermer. Med en oppløsning på 800x480 pixler fordelt på en 4,3 tommers skjerm og en skikkelig harddisk, får Archosen muligheten til å gi deg langt mer enn bare navigasjon.

Allikevel vil dette være et produkt som passer best for de som allerede eier en slik mediespiller, som nå for muligheten til å oppgradere den med GPS-muligheter i bilen. GPS-holderen alene vil koste 1 299 NOK, men som en pakke med 30GB-versjonen av mediespilleren går den for 3 850 NOK.

Verdt å notere at bare pakketilbudet inkluderer et Europakart, noe som må kjøpes i tillegg til Norden-kartet som følger med GPS-en.

Lite plass?

30GB er ikke så mye å skryte av hvis du skal på en lang ferie og vil ha med deg mer enn bare en knippe av dine favorittfilmer og yndlingsartister. Dermed kan du skaffe deg 80- eller 160GB versjonen, som går for henholdsvis rundt 2 900 NOK og 3 200 NOK.

Disse er det imidlertid ikke noen pakkepris for, og vil dermed komme i tillegg til prisen for GPS-en alene.

Så, kort oppsummert: Hvis du har en Archos 605 WiFi er dette en morsom oppgradering. Hvis ikke kan du skaffe deg hele pakken som inkluderer både en mediespiller og en GPS-enhet.

Sjekk også ut våre GPS-tester, så er du sikker på å finne fram i sommerferien.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer