Archos TV Plus har WiFi

Tilbyr trådløs streaming av film og musikk.

Archos TV Plus har WiFi
Publisert

Blir du gal av å snuble i kabelen fra datamaskinen til TV-apparatet? Det finnes heldigvis løsninger som gjør at du kan kvitte deg med alle ledningene.

Archos TV+ er en DVR (digital video recorder) som gjør det mulig å ta opp filmer, serier og favorittsåpa fra TV-apparatet. I tillegg er den utstyrt med WiFi slik at du kan streame innhold fra datamaskinen til TVen over det trådløse nettverket ditt. Boksen har blant annet komponent-inngang/utgang og HDMI-utgang og kan lagre opp til 250 GB med innhold.

Original fjernkontroll.

Det kan ta en surfetur på nettet takket være den integrerte Opera-nettleseren. Her får du god hjelp av den medfølgende QWERTY-fjernkontrollen, som lar deg styre alt av funksjoner fra sofakroken.

Boksen støtter video av typen MPEG-4 og WMV. Lydfilene som spilles er MP3, WMA og WAV. Det er mulig å kjøpe plugins som åpner for støtte av H.264 og AAC. Du kan bla gjennom bildefiler av typen JPEG, BMP og PNG, samt åpne PDF-dokumenter.

Dersom du ikke har trådløst nett hjemme, kan du plugge nettverkskabelen rett i boksen.

Prisen ligger på ca. 3.300 kroner.

Les også ITavisen.no.

Kilde: ubergizmo

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer