Årets mest sexy laptop

Denne sexy tassen er antagelig Sonys største nyhet i år. Men du kan ikke få den.

Årets mest sexy laptop
Publisert

Las Vegas - CES 2009: Også på Sonys pressekonferanse ble det vist fram utallige produkter, totalt fikk vi 16 A4 sider med nyvinninger, men det var denne lille rakkaren her som stjal showet.

Sonys nye Vaio-PC gir nemlig ordet søt en helt ny betydning, og for de heldige i utlandet kommer den da også i fire ulike farger – og ikke minst med matchende tilbehør som de små veskene du kan se i bildespesialen til venstre.

Hvorvidt de noen gang kommer til Norge er imidlertid høyst usikkert, oss bekjent blir fortsatt ikke Norge prioritert i det store utland, og når maskinene mangler norske bokstaver gidder antagelig ikke den norske Sony-avdelingen å ta inn disse heller. Dessverre må vi si, for denne kunne vi tenkt oss, og ikke minst tror vi at mange damer ville elsket dem.

Minifakta vi klarte å plukke opp:

De nye sukkerbitene kjører Windows Vista 32-bit, har en Intel Atom prosessor på 1,33 GHZ, 2 GB RAM, og 48 GB minne. Den 8-tommer store LCD-skjermen har i tillegg LED-bakgrunnslys, og innebygget 3G og GPS.

Antatt pris i utlandet vil være 900 dollar, og de skal snart være tilgjengelige i utenlandske Sony-butikker.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer