Asus M530w er glad i e-post

Smartmobilen som skal krige med Blackberry, Nokias E-serie og HTC-modellene er på vei.

Asus M530w er glad i e-post
Publisert

Smartmobilen til Asus er tiltenkt de som er like avhengig av konstant tilflyt av e-post som kunsteliten er av jordbær og champagne.

E-post-mekka.

Det vil si at også M530w bruker push e-post systemet, som altså lar brukeren motta e-post like kjapt på mobilen som han eller hun gjør på PCen på kontoret.

Under den 2.4 tommer store skjermen finner du et QWERTY-tastatur, og under skallet finner vi 3G og blåtann, samt wlan-funksjon.

Selve kameraet nøyer seg med to megapiksler, som ikke akkurat er mye nå til dags. Det er likevel mer enn nok til å ta gode kopier av visittkortene til alle de potensielle kundene du garantert kommer til å møte i cocktailbaren på Hankø.

Trykk på de bildene til venstre her for STORE bilder av mobilen!

Asus-mobilens operativsystem er forøvrig Windows Mobile 6, og du har derfor også full tilgang til word, excelark, endeløse powerpointpresentasjoner og PDF-dokumenter. Her har du med andre ord mye å vise fram i hotelbaren.

Pris og lanseringsdato i Norge er foreløpig ukjent, men vi kommer tilbake med full test så snart vårt testeksemplar dukker opp.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer