Avansert sporhund

Find It All finner igjen alle dingsene dine, og vel så det.

Avansert sporhund
Publisert

Helt siden den dagen menneskeheten begynte å samle på små dingser (lenge før Dingz), har de også strevd med å ta vare på dem.

Nøkkelen er ikke der når du skal låse, mobilen er ikke der når du skal ta en viktig telefon, og MP3-spilleren er på magisk vis forsvunnet fra skuffen når du skal ut på tur.

Den lille enheten Find It All er i så måte den siste brikken i puslespillet til dingsegenerasjonen. Den sørger for at vi finner dem igjen.

32 enheter.

Enheten skal festes til de dingsene du mister oftest, og i motsetning til En slags sporhund, så kan denne fungere med opptil 32 dingser.

Detektoren fungerer ved hjelp av et toveis signalsystem, der du ved hjelp av en fjernkontroll kan programmere inn alle dingsene og spore dem opp igjen.

Befinner dingsen seg innenfor en radius på 10 meter, vil et lys på fjernkontrollen begynne å blinke kraftigere og kraftigere etter hvert som du nærmer deg tingen du leter etter.

Er den lengre unna, vil en kraftig pipelyd kunne lede deg i riktig retning.

Den avanserte sporhunden kommer med to nøkkelringer, men støtter opptil 32 nøkkelringer, og koster ca kr 300 fra denne nettbutikken.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer