Bike Cuffs er en sykkellås

Men ligner på noe helt annet.

Bike Cuffs er en sykkellås
Publisert

Hvis du tar turen til sentrum på den nye sykkelen din bør du låse den godt fast. Risikoen er nemlig stor for at kjeltringer svinser rundt i området på jakt etter ulåste sykler.

Her er løsningen for deg som synes vanlige sykkellåser er noe av det kjedeligste som finnes. Bike Cuffs er en sykkellås formet som håndjern. Av alle ting. I følge nettstedet firebox.com skal håndjerna være veldig vanskelig å dirke opp og slå i stykker. Faktisk ville selv Houdini hatt en stor utfordring foran seg.

Regn med noen spørrende blikk når du drar dem opp av lomma, og dessuten kan det godt være noen stikker av med hele sykkelen bare for å få tak i sykkellåsen. Det tryggeste vil nok være å klipse dem rundt en stolpe. Da blir det straks verre for folk med tvilsomme hensikter å stikke av med sykkelen.

Det er ikke nødvendig å lete i lomma etter nøkkelen når du skal låse. Alt du trenger å gjøre er å klikke håndhjerna på plass.

Sykkellåsen koster 160 dollar, altså ca. 830 kroner før vi legger til skatter og avgifter.

Kilde: firebox

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer