Billig og trådløst for lønnsslavene

Pisker sjefen deg til å prate mye i telefonen?

Lite, enkelt og billig. Legg merke til den bøyelige mikrofonarmen. Foto: Per Ervland
Lite, enkelt og billig. Legg merke til den bøyelige mikrofonarmen. Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert

Avantalk AH5 er et billig trådløst headset som kan gjøre arbeidsdagen litt lettere. Headsettet kobles enkelt til mobilen din via blåtann, eller Bluetooth om du insisterer, og betjeningen skjer ved å trykke på knappene på øreklokken.

Billig

Til en pris på 600 kroner er det selvsagt kuttet noen hjørner, og det første du merker er at det bare er en øreklokke. Dette er altså ikke headsettet for deg som insisterer på å ha samtalene gjengitt i begge ørene.

Hodebøylen sitter for øvrig godt fast uten at det oppleves som plagsomt, og øreklokken i skumgummi er akkurat så myk at heller ikke den bør irritere deg ved vanlig bruk. Selve mikrofonen sitter for øvrig ytterst på en lang bøylearm, og kan vris og vendes nøyaktig slik du ønsker. Så langt så vel altså.

Enkelt å komme i gang

Etter å ha aktivert blåtann-funksjonen på mobilen og ladet opp headsettet via den medfølgende USB-kabelen er det bare å følge denne framgangsmåten: * Hold inne telefontasten på øreklokken til lyset begynner å blinke rødt og blått. * Søk etter nye blåtann-enheter på mobilen og velg Avantalk AH5 fra listen. Må du oppgi en kode på mobilen er den 0000.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer