Breitlings nye superklokke

Når en klokke heter Mark VI Complications 29 er den nesten nødt til å være dyr.

Breitlings nye superklokke
Publisert

Og jada, det er den selvfølgelig også. Så dyr faktisk, at vi lønnsslaver antagelig må selge leiligheten for å kunne kjøpe en. Så er selvsagt spørsmålet om du synes det er verdt å bo i telt for å ha denne på armen...

Hva får du egentlig?

Mark VI Complication 29 har en såkalt evighetskalender som viser dato, dag, uke, måned, sesong og kanskje aller viktigst når du elger deg inn på John Fredriksen på Theatercaféen, månefase.

Men det er selvsagt ikke alt: Kronografen er nemlig et eventyrlig lite puslespill i miniatyr, den er nemlig satt sammen av nesten 500 deler. Et faktum dine urmakervenner gladelig vil kunne diskutere i ukesvis.

Klokken kommer hovedsaklig i to utgaver (se bilder til venstre), en rødgull til ynkelige 433.220 svenske kroner, mens platinum-versjonen koster hele 653.100 kroner.

Er du bekymret for at prisen er for lav, det ville jo vært krise om du møtte en annen med samme klokke, så kan vi berolige deg med at opplaget selvfølgelig er begrenset. Totalt skal det lages 100 av platinum-versjonen og 250 av den litt rimeligere utgaven.


Trykk her for flere flotte klokker!

Kilde: Breitling.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer