Bruk refleks

Når sant skal sies så likner Samsung GX-10 ganske mye på mange andre speilreflekser.

Bruk refleks
Publisert

Selv om mange i megapiksel-bransjen vil mene at megapiksler ikke er alt, så må de kjempe en durabelig kamp med salgsavdelingen som står i resepsjonen hver morgen og hvisker husk, megapiksler selger ... megapikser selger ... megapiksler selger ...

Det har Samsung tatt konsekvensen av. Nye GX-10 er en digital speilrefleks med ti megapiksler, og således i tråd med de siste bidragene fra store aktører som Sony, Canon og Pentax.

Støv på hjernen.

GX-10 benytter seg av høyfrekvente vibrasjoner for å hindre at støv trenger inn i kamerahuset og får alle bildene dine til å se ut som morgentåka ved Gardermoen.

Som Sony A100 har Samsungs nye refleks mekanisk bildestabilisering innebygget i huset, mens for eksempel Canon er avhengig av at selve objektivet stabiliserer de skjelvende hendene dine.

Isolasjon.

En 2.5 tommer stor skjerm viser fram de uskarpe bildene dine i all sin prakt, og kameraet skal være så godt isolert at du kan fotodokumentere muldvarpens liv uten å få jord og dritt inn i kamerakroppen.

GX-10 lanseres i oktober. Prisen er foreløpig ukjent.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer