Canon EOS-1D Mark III er stor

Det gjelder å gjøre ting raskt.

Proffer med Canon-utstyr må vente på RAW-støtte i Vista. Foto: Foto: Canon
Proffer med Canon-utstyr må vente på RAW-støtte i Vista. Foto: Foto: Canon Vis mer
Publisert

Alle som har sett et barn leke på stuegulvet vet at et millisekund kan være forskjellen på melk i munnen og melk over hele bestemors hode. Alle som har sett en kjendis løpe ut bakdøren på en restaurant vet at det samme millisekundet kan være forskjellen på koselig middag med Brad og spydde som en gris etter sushi.

Ekstremt hurtig.

Canons nye monster-speilrefleks skal være noe av det aller ypperste som er laget, og vil garantert fange opp både barn og kjendiser (som ofte går ut på det samme).

EOS-1D Mark III er et digitalt proff-kamera med 10.1 megapiksler, og evnen til å skyte hele ti bilder per sekund ved hjelp av bildebehandlingsbiten kalt Dual Digic III. Fint navn.

Kameraet er naturligvis svært lysfølsomt, med ISO-verdier fra så lite som 10 helt opp til 3200.

Søker på LCD.

Er det én ting mange amatører savner når de går fra et vanlig kompaktkamera til speilrefleks, så er det muligheten for å se bildet på LCD-skjermen mens det komponeres. Med Canons live view er dette endelig mulig, slik at du kan se både golfkølla rase mot deg og de svære neseborene til Craig Bellamy i samme øyeblikk som du trykker på utløserknappen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer