Casio Protrek PRX-2000T

Lett, slank og perfekt for røffe omgivelser.

Casio Protrek PRX-2000T
Publisert

Alle sports- og friluftsentusiaster vil trolig strekke hånda si ut for Casios nye PRX-2000T. Klokka ser ikke bare eksklusiv og pen ut, den er også utstyrt med en rekke funksjoner som vil være kjekke å ha på vei oppover mot K2.

Den nye klokka lanseres som en hel værstasjon til å ha rundt håndleddet.

Slank og lett.

PRX-2000T er ikke mer enn 11,3 mm tykk og veier 105 gram, og til tross for den kompakte størrelsen, er den integrert med en rekke funksjoner som vil gi deg oversikt over både temperatur, høyde, retning og lufttrykk.

Alle sammen praktiske funksjoner for sportsfantasten som fortrekker værharde omgivelser og utendørsterreng, foran treningsstudioet.

Ved siden av å fungere som kompakt værstasjon, vil den også gi deg det nøyaktige klokkeslettet, og den mottar signaler fra hver av de seks kalibreringssignalene som brukes over hele verden.

Casio Protrek PRX-2000T vil lanseres i Japan 1. april, og forventet pris er 1000 dollar. Casio planlegger å produsere 500 enheter per måned, men det er fortsatt usikkert når den vil gjøres tilgjengelig utenfor Japan.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer