Chuck er et annet ord for bank

Nå skal tydeligvis Herr Norris selge kompaktkamera.

Chuck er et annet ord for bank
Publisert

Ingen kan banke Chuck Norris. I TV3s barndom var han fast innslag midt på natta, der han herjet med de stygge gutta med en slik stoisk ro og en slik total mangel på mimikk at det like gjerne kunne vært en pappfigur i fullformat som rullet over skjermen. Kanskje var det også det, vanskelig å si.

Dette kompaktkameraet fra Rollei har kanskje ikke så mye annet å skilte med enn Chuck Norris-emblemet på framsida, men trenger et kamera noe annet når det har Norris til venstre for objektivet? Neppe.

Greit nok.

Kameraet ble vist fram på forbrukerelektronikkmessa IFA 2008 som akkurat er avsluttet i Berlin, og Rollei X-8 Sports viser med all tydelighet hvem det henvender seg til.

X-8 veier usle 158 gram, er vanntett ned til inntil 10 meter, og skal også takle støv omtrent like bra som en håndstøvsuger.

Det har en maksimal ISO-styrke på 1600, åtte megapiksler, og 3x optisk zoom. Kameraet slippes løs i den kapitalistiske malstrømmen vi kaller markedet i løpet av september eller oktober, men hvor vidt det når Norge er ukjent. Prisen er også ukjent.

Det er derimot ikke kraften i Chucks knyttneve. Boom!

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer