D-REX er en lekedinosaur

Holder deg med selskap.

D-REX er en lekedinosaur
Publisert

Du vokste kanskje opp med lego og barbiedukker, men nå er det interaktive leker som gjelder. Leker som reagerer på lys, lyd og bevegelser. Et slags digitalt husdyr med andre ord.

Som for eksempel minidinosauren D-REX fra Mattel. Den er i stand til å bevege seg, følge kommandoer du gir den, vise følelser og ikke minst: beskytte deg og dine eiendeler.

D-REX kan bevege øynene, vifte med halen og blir glad hvis du klapper den på hodet eller gir den mat. Du kan gi den et navn og den vil komme tuslende over gulvet når du roper.

Når du legger deg kan du aktivere vaktmodus og den vil si fra straks den merker at personer med tvilsomme hensikter lister seg over stuegulvet. Vi antar det er i slike tilfeller den flekker tenner og brøler. Liten av vekst, men definitivt modig.

Totalt kan den brøle på 100 ulike måter for å fortelle deg hva den ønsker. For eksempel kan de kreve at du skal leke med den, eller den er rett og slett bare sulten.

Lekedinosauren dukker opp i butikkhyllene til høsten, men det er høyst usikkert om den blir å finne her hjemme.

Prisen vil ligge på ca. 150 dollar, altså 810 kroner eksklusive skatter og avgifter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer