Den ultimate Leatherman-kniven

Og du trodde din modell var bra?

Den ultimate Leatherman-kniven
Publisert

Det finnes knapt en mann i dette landet som ikke har minst en Leatherman-kniv liggende rundt omkring i huset. Hvorfor? Fordi de virker selvfølgelig, kvaliteten er nemlig god.

Men det er selvfølgelig noen som aldri blir fornøyd med de modellene vi lønnsslaver kjøper, og tilhører du denne gruppen bør du følge med nå.

Charge Del Rey.

Bortsett fra selve knivbladene er nemlig denne modellen i 18-karats gull. Som om ikke det er nok er den også utsmykket av en herremann ved navn Adrian Pallarol og signert av den godeste Tim Leatherman. Jepp folkens, det er den Tim Leatherman, og signaturen er på plass for å sette en ekstra piff på 25-års jubileet til selskapet.

Men pass på.

Før du begynner å lete etter ditt Her&Nå-kort bør du ta en nøye titt på prislappen.

Denne modellen koster nemlig 40.000 dollar - i underkant av 250.000 norske kroner, noe som selvfølgelig er helt latterlig med mindre du heter Petter Stordalen og vil skryte av at du er den skarpeste kniven i skuffen.

Selv kommer vi heller til å kjøpe den vanlige versjonen, den er kanskje ikke like kul når skal henge sammen med Rimi-Hagen og Petter, men så koster den heller ikke mer enn 1.000 kroner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer