Denne mobilen ér Opplysningen

Blir samtalene mer opplyste med denne mobilen?

Denne mobilen ér Opplysningen
Publisert

Hvis du tilhører arten som synes det er ironisk at Kurt Cobain fra Nirvana ikke fant navnet på sin egen gruppe, og derfor valgte å hoppe av Den Store Karusellen på brutalt vis, vil du kanskje være tilbøyelig til å synes at Buddha-mobilen er like meningsløs som det sorte hullet Cobain stirret inn i minuttet før han la fingeren rundt avtrekkeren.

Her er den. Slipper du nå å ringe Opplysningen for å finne et ukjent nummer?

Østlig.

Buddha-mobilen eksisterer kun i 999 eksemplar, og selges hovedsakelig i et dingsedistrikt i Singapore.

Den koster rundt 400 singaporske dollar, eller 1500 kroner, og skal ifølge opplyste kilder som har prøvd den være relativt rask i knapperesponsen og ha en utpreget plastfølelse.

Gull-ish.

Ut fra bildene er det umulig å ikke legge merke til at den er kledd i kitschy 24K-ish gull, og dessuten er ornamentert med diverse buddhistiske symboler. Den har også en pekepenn til bruk på den trykkfølsome skjermen, og et ukjent operativsystem med enda flere buddha-forbindelser.

Den har også mini-USB-port, minnekortplass, og grønne liksomperleknapper på midten og i bunnen. Lekkert.

Er vi frelst? Nei. Har vi begynt å tvile på verden rundt oss fordi det ikke finnes grenser for hva en kan pakke inn i gull og selge som møkk?

Ja. Mission accomplished.

Kilde: Crave

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer