Denne ville Mini-Me likt

Radiostyring i miniatyr.

Denne ville Mini-Me likt
Publisert

Hvis vi kunne tenkt oss ett produkt som skulle definere dingz mini-seksjonen, så tror jeg vi har funnet det nå.

Denne minimalistiske UFOen påstås å være verdens minste flyvende radiostyrte tingest av noe slag, og vi tror kanskje det kan stemme.

Millimetermål.

MicroFly har en diameter på 6.5 centimeter, og er bare 35 millimeter høy. Fjernkontrollen er minst like beskjeden, for den har bare en skyvekontroll som enten sender det uidentifiserte flyvende objektet nedover eller oppover.

Her er det med andre ord meningen at den radiostyrte UFOen skal etterlikne en virkelig(!?) UFO, i den forstand at ingen helt vet hvilken retning den kan ta i neste øyeblikk.

Ladetiden er på bare ti minutter, mens flyvetiden er på mellom fem og sju minutter.

Jo flere kokker.

Det morsomme er at flere UFOer kan styres fra én og samme fjernkontroll, og ettersom det bare koster $25 dollar per UFO, kan du for eksepel kjøpe ti av dem, sende dem inn på soverommet til minsten på natta, der de blå, blinkende LED-lysene på toppen vil bidra til flere søvnløse netter i dagene som kommer.

Sjekk videoen under for MicroFly på bærtur:

MERK: Sist vi sjekket sender ikke ThinkGeek til Norge. Send dem en mail og si at du er førrbanna, så kanskje de snur etter hvert.

Thinkgeek sender til Norge. My bad.

Kilde: ThinkGeek

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer