Denne ville Mini-Me likt

Radiostyring i miniatyr.

Denne ville Mini-Me likt
Publisert

Hvis vi kunne tenkt oss ett produkt som skulle definere dingz mini-seksjonen, så tror jeg vi har funnet det nå.

Denne minimalistiske UFOen påstås å være verdens minste flyvende radiostyrte tingest av noe slag, og vi tror kanskje det kan stemme.

Millimetermål.

MicroFly har en diameter på 6.5 centimeter, og er bare 35 millimeter høy. Fjernkontrollen er minst like beskjeden, for den har bare en skyvekontroll som enten sender det uidentifiserte flyvende objektet nedover eller oppover.

Her er det med andre ord meningen at den radiostyrte UFOen skal etterlikne en virkelig(!?) UFO, i den forstand at ingen helt vet hvilken retning den kan ta i neste øyeblikk.

Ladetiden er på bare ti minutter, mens flyvetiden er på mellom fem og sju minutter.

Jo flere kokker.

Det morsomme er at flere UFOer kan styres fra én og samme fjernkontroll, og ettersom det bare koster $25 dollar per UFO, kan du for eksepel kjøpe ti av dem, sende dem inn på soverommet til minsten på natta, der de blå, blinkende LED-lysene på toppen vil bidra til flere søvnløse netter i dagene som kommer.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer